• Lorem ipsum

Atelier Bonne

€29,95
niet op voorraad
De mooiste sjaaltjes met bloemenprint van Atelier Bonne shop je nu bij Pommeloe! Sjaal Fleuri staat leuk in het haar van je kindje als haarband maar wat ons betreft vooral heel tof om je outfit helemaal af te stylen als sjaaltje om je nek. Lees meer
Atelier Bonne

De te gekke sjaaltjes van Atelier Bonne shop je vanaf nu exclusief bij Pommeloe!

Atelier Bonne maakt de mooiste sjaaltjes welke je niet mag missen in het kastje van je mini. De bandana's zijn met veel liefde ontworpen. De super mooie prints zijn echte eyecatchers welke de outfit van je baby / kindje helemaal af maken. Een sjaal van Atelier Bonne is een perfecte modebewuste slabber als je kindje veel kwijlt / speeksel heeft als hij / zij tandjes krijgt. Vind je de sjaaltjes net als wij te gek, we hebben ze ook in dames maatjes dus twinnen met je mini kan ook!

Atelier Bonne produceert haar producten super bewust, met een zo'n min mogelijke impact op het milieu, een item welke je kindje lang kan dragen en jarenlang meegaat. De sjaaltjes zijn handgemaakt in Nederland door gekwalificeerde mannen en vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Benieuwd naar de collectie, je vindt de verschillende varianten in onze online shop.