• Lorem ipsum

Verzending

Onze vaste verzendkosten in Nederland zijn €6,75 per bestelling; ongeacht brievenbuspakje of pakket. Boven de €75,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening (sale uitgezonderd). De verzendkosten voor pakketjes naar het buitenland verschillen per land.

Europe I (Belgium en Germany), €9,95, free shipping on orders from €150

Europe II (Rest of Europe), €17,95, free shipping on orders from €200

(Rest of the World, please send us an e-mail)

Items in de sale worden nooit gratis verzonden!

(Sale items won't be shipped for free).

Wij versturen op maandag t/m vrijdag alle pakjes met PostNL binnen 3 werkdagen. Heeft je pakketje haast? Laat het ons weten dan doen we extra ons best om het zo snel mogelijk te versturen! 

Retourneren
Indien (een deel van) de bestelling onverhoopt niet aan je wensen voldoet, kun je je bestelling binnen 8 dagen na ontvangst retour sturen.

Stuur vóór het retourneren een e-mail naar [email protected] en vermeld in je e-mail het volgende:
- je naam
- ordernummer 
- product wat je retour gaat sturen
- reden van retour

Je artikelen kun je dan retour sturen naar onderstaand adres:

POMMELOE

Marie Curiestraat 5

5223 AR ‘s-Hertogenbosch

De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening. Indien alleen een deel van je bestelling geretourneerd wordt waardoor de waarde van de items die je houdt onder de gratis verzenden grens komt, worden de verzendkosten verrekend met het retour te betalen bedrag. Zodra wij het het geretourneerde artikel hebben ontvangen, betalen wij binnen 8 dagen het betaalde bedrag terug. Voor retourneren van items gekocht in de sale of met speciale kortingsacties krijg je een waardebon, twv het aankoopbedrag. Items gekocht met 50% of meer korting mogen niet worden geretourneerd. 

Wanneer je een pre-order hebt geplaatst, is het niet mogelijk om deze items te retourneren.

Ruilen
Als de maat of kleur van het artikel dat je besteld hebt niet naar wens is, dan kunt je dit altijd binnen 8 dagen na ontvangst ruilen (mits voorradig). De verzendkosten hiervan zijn voor je eigen rekening. De aanvraag altijd even vooraf via e-mail ([email protected]) laten weten, alvorens je de artikelen retour stuurt.